Restauracja „TRZECIA WAZA” mieści się w samym centrum Starego Miasta w Domu Polonii. Miejsce to stworzono z myślą, aby każda osoba odwiedzająca lokal poczuła atmosferę „miejskiego klimatu” oraz miała możliwość złapania chwili oddechu przebywając na zatłoczonym Starym Mieście.

Ze względu na nasze doświadczenie współpracy z grupami postanowiliśmy stworzyć dla Państwa specjalną ofertę, posiadającą atrakcyjne menu i przystępną cenę. Na tą okazję przygotowaliśmy „Zieloną Salę”, która posiada około 120 miejsc i w tym samym czasie jest w stanie pomieścić kilka grup.

Nieopodal Sali znajduje się wyjście na piękny ogród Domu Polonii.

Oferta cenowa przewidziana jest dla grup powyżej 25 osób:

  • Danie główne – 15 zł (13 zł mniejsza porcja)
  • Zupy i danie główne – 17 zł (15 zł mniejsza porcja)
  • Zupa, danie główne i deser – 22 zł (20 zł mniejsza porcja)

Do każdego dania w cenę wliczony jest kompot.

Przewodnik/ opiekun grupy otrzymuje posiłek bezpłatnie.

Informację o terminie rezerwacji, wraz z wybranym menu (lista str. 2) należy zgłosić minimum 3 dni robocze (pn-pt) przed zaplanowaną wizytą.

ZAPRASZAMY DO KONTAKTU

Karolina Wzorek

karolina@trzeciawaza.pl

Mob. +48 504 753 293

Użytkownicy trafili na tę stronę wyszukując takie hasła, jak: przerwa kawowa, dostawa jedzenia Warszawa, dowóz jedzenia, jedzenie z dowozem Warszawa, jedzenie z dostawą Warszawa.

Zupy:

  • Pieczarkowa z lanymi kluskami
  • Pomidorowa z makaronem
  • Ogórkowa z koperkiem
  • Kapuśniak na młodej kapuście
  • Rosół z koguta z makaronem
  • Krem z pieczonych ziemniaków
  • Grochówka na wędzonce
  • Krem z pieczonego kalafiora z grzanką
  • Kapuśniak na wędzonce
  • Zupa cebulowa z grzankami
  • Krupnik na pęczaku z warzywami i natką pietruszki

 

Dodatki:

  • Ziemniaki pieczone
  • Łódeczki ziemniaczane
  • Ziemniaki puree
  • Ziemniaki w całości z koperkiem
  • Pęczak z czosnkiem i tymiankiem
  • Kasza gryczana z cebulą i tymianem
  • Ryż pilaw z warzywami
  • Warzywa gotowane na parze
  • Wybór surówek

 

Desery:

  • Wybór ciast domowych /Szarlotka, drożdżowe, piaskowe, Makowiec/
  • Galaretka z owocami
  • Naleśniki z sosem malinowym i bitą śmietaną
  • Mus czekoladowy

Danie główne:

  • Drób
  • Sznycel z kurczaka
  • Klopsiki z kurczaka w sosie koperkowym
  • Pierś kurczaka w sosie piwnym
  • Skrzydełka z kurczaka glazurowane sosem BBQ
  • Pierś kurczaka w panierce panko
  • Pałki z kurczaka w sosie słodko kwaśnym Wieprzowina
  • Kotlet mielony z łopatki wieprzowej
  • Kotlet schabowy z kostką
  • Kulki mięsne z sosem w sosie pieczarkowym klopsiki w sosie własnym
  • Gołąbek mięsny z ryżem w sosie pomidorowym
  • Makaron spaghetti bolognese
  • Ragout z wieprzowiny w białym sosie Ryba i wege
  • Eskalopki rybne w sosie koperkowym
  • Kotlet rybny smażony
  • Kotlety sojowe a`la schabowy
  • Kotlet z kaszy jaglanej i batatów w sosie pomidorowym